🔧 La nostra última obra hidràulica al nou parc eòlic de @naturgy! 💧

Estem orgullosos d’anunciar la nostra última obra hidràulica al nou parc eòlic de @naturgy. 💪🏽 Hem reemplaçat la canonada de PVC de 180 mm PN6 afectada per una canonada de polietilè d’alta densitat PN10, soldada a testa per garantir la màxima resistència i durabilitat.

🛠️ Detalls del projecte:

  • Reemplaçament de canonada: Substituïm la canonada de PVC de 180 mm PN6 per una de polietilè d’alta densitat PN10, assegurant una millora significativa en la resistència i la durabilitat del sistema hidràulic.
  • Soldadura a testa: Utilitzem tècniques avançades de soldadura a testa per garantir una connexió robusta i duradora, minimitzant els riscos de fuites i avaries.
  • Eficiència i sostenibilitat: Aquest projecte no només millora l’eficiència del sistema de reg, sinó que també contribueix a la sostenibilitat, alineant-nos amb els objectius ecològics del parc eòlic.

🌍 Zones que cobrim:

La nostra empresa d’instal·lació de reg i obres hidràuliques ofereix serveis a les regions de Tarragona, Lleida, Zaragoza i Teruel, incloent-hi zones com Matarraña, Terra Alta, Baix Ebre i Casp. Ens especialitzem en solucions de reg integral i projectes hidràulics per a instal·lacions agrícoles i industrials.

📞 Contacta’ns!

Si necessites modernitzar el teu sistema de reg o realitzar una obra hidràulica, no dubtis en contactar amb nosaltres. La nostra experiència i compromís amb la qualitat garanteixen resultats excepcionals.