Reg Integral2023-07-05T13:27:42+02:00

REC INTEGRAL

L’aigua és un factor molt important i una part primordial del projecte per tal de rendibilitzar el cultiu. Sabem que cada gota compta, per això, el nostre objectiu és guiar-te perquè aconsegueixis una producció rendible, sempre respectant els valors de desenvolupament sostenible.

Ens adaptem a les necessitats del teu cultiu, tenint molt en compte els estudis ecològics, cercant sempre la millor solució per a l’entorn mediambiental. Informa’t sense compromís!

INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE DIFERENTS SISTEMES DE REG

SISTEMES DE REG GOTA GOTA

El reg per degoteig es caracteritza per ser un sistema de microirrigació, és a dir, l’aigua es distribueix de forma lenta i local a la base de les plantes, prop de les arrels. Això permet estalviar aigua i mantenir la humitat de forma constant. En aquest cas, hi ha l’avantatge que també es redueixen els problemes de males herbes i fongs a les fulles.
Si tens una plantació de vinya, oliva, ametllers, cítrics o fruita dolça i necessites instal·lar aquest sistema, no dubtis a contactar amb el nostre equip!

reg gota a gota
reg enterrat

SISTEMES DE REG ENTERRAT

Instal·lació ideal per a cultius com l’olivera, l’ametller o el cítric, ja que afavoreix la conservació d’aigua i l’aprofitament de recursos. Gràcies a aquest sistema, s’augmenta l’eficiència i s’aprofiten l’aigua i els nutrients. A causa de la seva zona humida constant a prop de les arrels, es facilita l’absorció d’aigua. També s’incrementa la vida útil del sistema i es redueix l’aparició de malalties i males herbes.

És el reg enterrat el sistema hidràulic ideal per al teu cultiu? Contacta amb nosaltres i te l’instal·lem

SISTEMES DE REG AERI/ASPERSIÓ

El reg aeri busca imitar de manera molt natural els efectes de la pluja sobre el cultiu. Aquest sistema, especialment indicat per als camps de cereal, humiteja tota la planta completament i distribueix l’aigua de manera precisa i uniforme.
Aquesta mena de reg és un sistema excel·lent per a zones amb alta densitat de cultiu. És el teu cas?, informa’t de les nostres tarifes!

reg goteig aeri

FASES DEL PROJECTE

Fertirec compta amb un experimentat equip que t’acompanyarà i t’assessorarà durant tot el procés


Estudi

Els nostres tècnics experts i enginyers s’encarregaran d’analitzar el terreny sobre el qual vols treballar i les seves característiques. D’aquesta manera, et podran oferir un assessorament personalitzat i orientar-te sobre el sistema de reg que millor s’ajusti al teu cultiu.

Així, a partir de la teva idea, desenvoluparem un projecte que et permetrà regar fins a l’últim arbre amb el mínim cost possible.

Posa’t en contacte amb nosaltres, ens encarregarem de fer un estudi i un pressupost a la teva mida.

Pressupost

A partir de l’estudi previ sobre el teu terreny, platejarem un pressupost ajustat a les necessitats de la teva explotació o jardí. Des de Fertirec, d’una manera senzilla i propera, posarem a la teva disposició la nostra experiència i coneixements per mostrar-te totes les opcions que tens a l’hora de posar en funcionament el teu projecte. Tot, tenint sempre en compte un pressupost ajustat totalment a les teves necessitats.

Concerta una cita amb els nostres experts, et facilitaran tota la informació necessària per tirar endavant la teva idea.

Planificació

Preparem la implementació del projecte intentant generar el menor impacte possible en l’entorn i sempre buscant la millor qualitat en el treball que oferim. Som conscients que per obtenir un resultat òptim és molt important una bona planificació, per això, estem al teu costat en tot moment. Et mantenindrem al corrent de tot i et donarem suport en tot el possible, també a l’hora de demanar ajuts i subvencions, un element clau en el sector agrari.

T’instal·lem el sistema de rec que necessites amb la millor garantia de qualitat.

Implamentació

Després d’estudiar la zona de cultiu per determinar la millor solució per millorar l’eficiència del teu projecte, el nostre equip de professionals experimentats s’ocuparà d’executar la implementació del sistema de reg. Per fer-ho, s’ajudarà dels millors productes existents en el mercat, garantint així una durabilitat més grans i uns resultats excel·lents.

Qualitat

La nostra filosofia és el treball ben fet. Ens caracteritzem per l’esforç continu, experimentat i persistent que dediquem a cada projecte i que condueix a un resultat d’alta qualitat, tant en la instal·lació i el manteniment, com en les reparacions i l’atenció al client.

No dubtis a confiar en Fertirec, som garantia de qualitat.

Trato inmejorable, gente muy profesional y el ingeniero un fenómeno.

Gerard García Balagué

Mucho stock, personal muy competente.

Jean Medus

El ingeniero es una estrella de los sistemas de riego

Ferran Balsebre Sunye

ULTIMS PROJECTES

Amb un servei proper i professional, Fertirec t’ofereix la millor solució per al teu projecte agrícola.

Go to Top