ESTUDIS D’IMPACTE AMBIENTAL

Has d’estudiar l’espai on es situarà la teva explotació agrària? Els nostres enginyers experts s’encarregaran de realitzar un estudi de l’impacte ambiental a la zona. Informa’t sense compromís!

COM ESTUDIEM EL TERRENY?

L’estudi ens ajudarà a determinar la viabilitat del regla seva eficiència i a trobar la manera d’optimitzar-lo.

Estem capacitats per dur a terme estudis tant econòmics com ambientals. A partir del projecte i veient les característiques del terreny, ens podem ocupar d’aquesta part burocràtica i la documentació perquè no hagis de preocupar-te de res.

A més, oferim la possibilitat de fer estudis enfocats a determinar la viabilitat i l’eficiència del reg a la zona del teu cultiu. Això ens ajudarà a determinar la millor manera d’optimitzar el subministrament d’aigua i a maximitzar la producció agrícola, sempre tenint en compte factors tan importants com el clima, el terreny, els recursos hídrics, les necessitats del mateix cultiu i els recursos disponibles.

També estudiem les infraestructures existents i les característiques del terra i fem una avaluació econòmica. Com a últim pas, proposem un pla de gestió i operació. En aquest punt es farà una planificació que inclou la programació del manteniment, el monitoratge dels nivells d’aigua i la implementació de pràctiques de reg eficient.

linia d'oliveres

OPTIMITZAR EL SISTEMA DE REG

Els estudis que realitzem des de Fertirec ens permeten trobar i aplicar la millor solució al teu projecte agrícola.

Color Harmony

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidunt ut labore. Sadips ipsums et dolores ficilis amet uns. Ut enim ad minim veniam, ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Majestic Views

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidunt ut labore. Sadips ipsums et dolores ficilis amet uns.

Trato inmejorable, gente muy profesional y el ingeniero un fenómeno.

Gerard García Balagué

Mucho stock, personal muy competente.

Jean Medus

El ingeniero es una estrella de los sistemas de riego

Ferran Balsebre Sunye