Reg integral Terra Alta2023-07-05T13:42:54+02:00

REC INTEGRAL A LA TERRA ALTA

Serveis de reg agrícola a la Terra Alta

Instal·lem sistemes de reg que ajuden a produir vins de gran qualitat

La comarca on es troba la seu de Fertirec, la Terra Alta (Tarragona), té el sector agrícola com un important motor econòmic, amb la producció de vi com una de les seves activitats més destacades. Amb desenes de cellers repartits pels seus pobles, aquesta zona referent en el món de l’enologia,  destaca pels seus paisatges plens de vinya, tot i que en els últims anys hi ha hagut un important creixement de les plantacions d’olivera superintensiva.

 

Les plantacions de vinya i olivera, juntament amb altres conreus de secà, representen gairebé la meitat de la producció agrícola de la comarca, i també un percentatge molt elevat dintre el total de la demarcació de Tarragona. En aquest sentit, hi ha una important producció d’ametllers, per als quals es recomana un sistema de reg per degoteig i, sobretot a la zona de la Fatarella, d’avellaners. A més, són habituals altres cultius d‘hortalisses com patates i fruita dolça, especialment de préssec, una varietat molt ben valorada.

mapa de la terra alta

A Fertirec som uns grans coneixedors de la nostra terra i volem ajudar-la a fer que creixi i contribuir a una agricultura de qualitat. La nostra experiència ens capacita per fer aquelles actuacions més indicades per al teu projecte agrícola, com la instal·lació del sistema de reg que més s’ajusti al teu cultiu, un control de plagues, adobaments i fitosanitaris o qualsevol classe d’obra hidràulica que requereixis. En el cas de la Terra Alta, a més del sistema de reg per degoteig per a la fruita seca, et recomanem el rec localitzat, altament recomanable per a la vinya.

Posa’t en contacte amb nosaltres, explica’ns què cultives i quines necessitats tens i ens ocuparem que tinguis un sistema de reg adequat al teu projecte agrícola, integrat en l’entorn i el més sostenible possible. Confia en la nostra empresa per a la teva instal·lació de reg!

OPTIMITZAR EL SISTEMA DE REG

Els estudis que realitzem des de Fertirec ens permeten trobar i aplicar la millor solució al teu projecte agrícola.

ULTIMS PROJECTES

Amb un servei proper i professional, Fertirec t’ofereix la millor solució per al teu projecte agrícola.

Trato inmejorable, gente muy profesional y el ingeniero un fenómeno.

Gerard García Balagué

Mucho stock, personal muy competente.

Jean Medus

El ingeniero es una estrella de los sistemas de riego

Ferran Balsebre Sunye
Go to Top