Reg integral Matarranya2023-07-05T13:37:49+02:00

REC INTEGRAL A MATARRANYA

Sistemes de reg més adequats a la regió del Matarranya

Apostem per equips de reg que minimitzin el malbaratament i facin una bona gestió dels recursos hídrics

La comarca del Matarranya, pertanyent a la província de Terol, és una de les ubicacions on Fertirec du a terme actuacions habitualment. Els paisatges muntanyosos i el clima Mediterrani propicien diversos tipus de cultius que es converteixen en un important element de l’economia local. Parlem sobretot de l’olivera, la vinya i els ametllers. Aquests conreus tan arrelats a la tradició mediterrània, es sumen a altres activitats d’agricultura com els cereals, també molt rellevants a la regió del Matarranya, el conreu d’arbres fruiters, d’on destaca en el préssec que és cada vegada més habitual en les zones baixes, i l’horticultura, amb la producció de vegetals com el tomàquet la carabasseta o l’enciam, entre altres.

El dur treball dels productors que es dediquen al sector agroalimentari no es limita a aquests fruits per si sols, també hi ha una gran rellevància dels seus productes derivats de gran qualitat i molt apreciats. És el cas de l’oli d’oliva o el vi, que es produeix a partir de diverses varietats de raïm que van des d’aquelles més tradicionals com la garnatxa, fins al macabeu, cabernet o syrah.

comarca de matarranya

Tot això és possible gràcies a tot un treball al darrere, des del moment que es treballa la terra fins al moment de la collita i la posterior transformació. En tot el procés, hi ha present l’aigua, de valor incalculable, i imprescindible perquè funcioni tot aquest engranatge tan ben muntat. Des de Fertirec, volem contribuir a aquest procés integral oferint el que millor sabem fer, la instal·lació i manteniment de serveis reg especialitzats i centrats en els cultius de la zona.

Els nostres tècnics especialitzats estan capacitats per executar actuacions relacionades amb el subministrament d’aigua per poder-te garantir una gestió eficient i sostenible que asseguri l‘accés necessari dels recursos hídrics als cultius. Tenim els coneixements necessaris per ocupar-nos de les infraestructures de reg i del seu manteniment, tot sempre de la mà d’una atenció al client propera, d’un assessorament tècnic expert i, sempre que calgui, de la participació en projectes d’investigació i desenvolupament perquè l’ús de recursos sigui el més eficient possible.

Centrant-nos específicament en el Matarranya, en ser una zona on predominen els cultius de vinya, cereals i olivera, podem oferir el treball amb aquells sistemes més idonis per a la regió, sobretot el reg per degoteig i el localitzat. Es tracta de dos mètodes que permeten aplicar l’aigua de manera precisa, assegurant una distribució eficient, evitant el malbaratament i optimitzant la producció agrícola. El nostre equip s’encarregarà d’analitzar el sistema més idoni en cada cas segons les necessitats hídriques del teu cultiu, les condicions climàtiques i les característiques del sòl.

Contacta amb nosaltres i ens ocuparem de la instal·lació de reg més ajustada a les teves necessitats. Des de Fertirec t’ajudem a fer una distribució eficient dels recursos hídrics per fer més forts els teus cultius.Your Content Goes Here

OPTIMITZAR EL SISTEMA DE REG

Els estudis que realitzem des de Fertirec ens permeten trobar i aplicar la millor solució al teu projecte agrícola.

ULTIMS PROJECTES

Amb un servei proper i professional, Fertirec t’ofereix la millor solució per al teu projecte agrícola.

Trato inmejorable, gente muy profesional y el ingeniero un fenómeno.

Gerard García Balagué

Mucho stock, personal muy competente.

Jean Medus

El ingeniero es una estrella de los sistemas de riego

Ferran Balsebre Sunye
Go to Top