VENDA DE MATERIAL

Pots trobar tot el que necessites per al reg dels teus cultius al nostre punt de venda. Comptem amb un gran catàleg amb les millors marques i amb un equip amb anys d’experiència a la teva disposició per orientar-te sobre el que faci falta en el teu projecte professional i particular. Canonades, fitosanitaris, abonaments… el que necessitis, ho trobaràs a Fertirec!

VENDA PROFESSIONAL

Disposem dels millors productes del mercat amb una àmplia selecció que t’ajudarà a impulsar el creixement del teu projecte agrícola.

Sabem que és primordial tenir bones eines per produir un producte de qualitat, per això, a Fertirec et proporcionem els millors instruments perquè el teu negoci funcioni a la perfecció. Tenim tot el necessari per al reg, abonament i compostatge, així com subministraments especialitzats per a professionals agrícoles, tallers i cooperatives.

Treballem amb marques de renom com:

  • Hidroten

  • Regaber

  • AVK Válvulas

logo hidroten
logo regaber
logo avk valvules

La nostra Botiga

Amb un servei proper i professional, Fertirec t’ofereix la millor solució per al teu projecte.

VENDA AL PÚBLIC

Volem ser part del teu projecte, sense importar si és gran o petit.

Tot projecte és important, sigui quina sigui la seva extensió. A Fertirec tenim just el que necessites per a la cura de la teva plantació, hort o jardí. Visita’ns al nostre punt de venda a Batea o informa’t per telèfon, sense compromís, sobre els nostres productes de gran qualitat. Un equip d’experts t’atendrà. Garantia assegurada!

Treballem amb marques de renom com:

  • Irritec

  • Naandanjain

logo irritec
logo naandanjain

Trato inmejorable, gente muy profesional y el ingeniero un fenómeno.

Gerard García Balagué

Mucho stock, personal muy competente.

Jean Medus

El ingeniero es una estrella de los sistemas de riego

Ferran Balsebre Sunye

Galeria de productes