‼️ Us presentem aquesta modernització d’una plantació de cereal a Casp ‼️. Hem substituït la xarxa de microtubs per un Agronic 2500 i enllaç Agrobee 📡 per controlar els grups de vàlvules al camp, evitant costos de cable, incidències pròpies de la instal·lació de microtubs i trencaments. També hem substituït la caldereria per polietilè d’alta densitat i hem instal·lat una nova vàlvula hidràulica de 6 polzades 💧.

Hem dotat la finca de connexió GPRS per a l’Agronic app, que facilita el control i la gestió de l’explotació, estalviant desplaçaments i tenint un total control des de qualsevol zona amb cobertura mòbil 📲.

💧 Els nostres serveis de reg a Casp inclouen:

  • Reg per degoteig 💧: Una tècnica eficient que garanteix l’ús òptim de l’aigua, ideal per a cultius sensibles a l’excés d’humitat.
  • Reg subterrani 🌱: Perfecte per a zones amb altes temperatures, ja que redueix l’evaporació i assegura que l’aigua arribi directament a les arrels.
  • Aspersió 🚿: Adequat per a grans extensions agrícoles, assegurant una distribució uniforme de l’aigua.

Ens enorgullim de ser una empresa d’instal·lació de reg reconeguda a la regió de Tarragona, Lleida, Zaragoza i Teruel. El nostre equip d’experts està compromès amb la qualitat i la sostenibilitat, utilitzant tecnologia avançada per garantir que cada projecte de reg sigui un èxit.

📍 Si estàs a Casp o a les zones properes com Matarraña, Terra Alta, Baix Ebre:

No dubtis en contactar amb nosaltres. La nostra experiència en reg agrícola i reg integral assegura que el teu cultiu rebi l’atenció i els recursos necessaris per prosperar.