@cerimacherries apostant per l’agricultura de precisi贸! Sistema de reg directe des de pou per a 30 hectàrees de fruiters d’os 馃崚, distribuïts en 20 subunitats de reg. Cadascuna meticulosament dissenyada per oferir opcions adaptades a les necessitats de reg i fertilitzaci贸 de cada varietat cultivada.

El procés de filtratge es realitza a través d’una bateria d’hidrociclons, complementada amb un capçal de simple línia de STF que consta de 4 cossos i compta amb neteges automatitzades per garantir la seva eficiència.

El control precís de les vàlvules en camp es realitza a través del sistema de #ràdio de l’AGRONIC 4000, compost per 5 mòduls.

Aquesta instal·lació també permet una fertirrigació ajustada a les necessitats específiques de cada etapa del cultiu. Això assegura una nutrició òptima per al cultiu.

#agriculturadeprecisi贸#agricultura#reg#eficiència#rural